رئیس اتاق اصناف تهران: در خرید مجازی هم باید فاکتور با کد رهگیری ارائه شود

در راستای پیگیری معاملات غیرقانونی طلا در فضای مجازی میزگردی با موضوع ”خرید و فروش غیر قانونی طلا در فضای مجازی و راه‌اندازی سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبهای، سند باکس وزارت صمت” با حضور حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران و تعدادی از کارشناسان این حوزه در یک برنامه رادیویی برگزار شد تا ضمن آن، زوایایی خرید و فروش طلا در فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

در جریان این میزگرد حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران ضمن اشاره به اینکه هر فردی که در حوزه طلا، پروانه دارد برای اینکه بتواند در فضای مجازی خرید و فروش انجام دهد باید ذیل جواز خود اینماد دریافت کنند، تصریح کرد: در فروش طلا در فضای مجازی نیز بایستی فاکتور با کد رهگیری صادر شود تا تخلفات احتمالی در آینده رهگیری شود.وی در واکنش به صحبت‌های اخیر مجری طرح سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها پیرامون جلوگیری از خالی‌فروشی و لزوم تایید اصالت طلا در این سامانه، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که فروش آنلاین طلا نیازمند نظارت بیشتری برای جلوگیری از خالی فروشی است.

رستگار افزود: انبارهای دیگری نیز در صنوف معتمد و در اتحادیه‌های دیگری وجود دارد که کدی برای خریدار صادر و تایید گرفته می‌شود تا اطمینان لازم به خریدار داده شود.

رئیس اتاق اصناف تهران ضمن تاکید بر اینکه چنانچه انبار هوشمند یا بانکی نباشد، ممکن است خالی فروشی صورت گیرد؛ گفت: اقدام وزارت صمت برای راه‌اندازی سامانه هوشمند طلا نیز در همین ارتباط بود، فلذا نیاز است که اتحادیه طلا هم در این ارتباط دقیق‌تر ورود کند؛ چرا که امکان کلاه‌برداری در صورت عدم توجه به این امر وجود دارد.

رستگار ادامه‌ داد: ما نیز در اتاق اصناف تهران آمادگی برگزاری جلسه با سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها را داریم.

تمامی حقوق معنوی و مادی این سایت مربوط به سایت جاده است