حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران در نشست شورای هم خانواده و جلسه شورای مشورتی: ناقوسِ نارضایتی عمومی اصناف، به صدا درآمد!

صبح امروز، ۲۱ شهریور ماه، هفتمین نشست شورای هم خانواده و همزمان سومین جلسه شورای مشورتی به میزبانی اتاق اصناف تهران با حضور حمیدرضا رستگار، رئیس این سازمان مردم نهاد که متولی، حامی و همراه همه واحدهای صنفی پایتخت به شمار می آید، برگزار شد.

رئیس اتاق اصناف تهران در نشست شورای هم خانواده و جلسه شورای مشورتی، با اشاره به این نکته که سخن گفتن از مشکلات به تنهایی کاری را پیش نمی برد، گفت: حقیقت امر این است که ما در اتحادیه صنفیِ زیرمجموعه اتاق اصناف تهران، چهار گروه خدماتی، خدمات فنی، توزیع و تولید داریم که از شرایط خوبی برخوردار نیستند.

رستگار، شرایط ایجاد شده را به گونه ای تصویر کرد که پیشتر، نارضایتی ها برای چک هایی با رقم های بالاتر بود و الان واحدهای صنفی برای چک هایی که رقمی در کسب و کار محسوب نمی شوند، ابزار ناراحتی می کنند.

او با تاکید بر این نکته که امسال، سال بسیار سختی برای واحدهای صنفی بوده و آلارم هایی در خصوص نارضایتی عمومی را دریافت کرده است، افزود: ما این هشدارهای گلایه آمیز و ناراحت کننده را به مراجع امنیت اطلاع داده ایم و امیدواریم که در این زمینه گشایشی رخ دهد.

رئیس اتاق اصناف تهران بحث قطعی برق را به ویژه برای کسانی که خط تولید دارند مورد توجه قرار داد و گفت: قطع شدن برق لطمه و خسارت های غیر قابل جبران به واحدها وارد می کند؛ اتفاقی که می تواند در زمینه گاز هم در ماه های آینده رخ دهد.

او تصریح کرد که «در زمینه قطعی گاز هم به برخی مسئولان اطلاع داده شده اما فکر نمی کنم که با این شرایط و تا زمانی که دولت فعلی بخواهد مسلط به اوضاع و احوال شود، بتوانند کاری جدی انجام دهند.»

رستگار، افزود: به هر صورت ما در چهار گروه مذکور، شرایط خوبی نداریم و ما به عنوان اتاق اصناف تهران باید کمک کنیم و همواره امید می دهیم که پیگیر هستیم و بعضا هم ارگان های مختلفی ممانعت ایجاد کرده و همین یک مقدار ناچیز امید را در ل اصناف می کشند نظیر کارهایی که تعزیرات یا ارگان و سازمانی نظیر آن انجام می دهند.»

رئیس اتاق اصناف تهران در تشریح سخت شدن شرایط، گفت: شهرک های صنعتی که ما را دعوت کرده بودند، مثال آورده و می گویند که ما مثل غزه شدیم! آن ها توضیح می دهند که ما همه زندگی خود را به اینجا آورده ایم؛ برق ما را قطع می کنند؛ نمی توانیم حرف بزنیم، اداره مالیات به ما گیر می دهند؛ نمی توانیم حرف بزنیم و آرزو می کنند کاش واحد صنفی شان در خود شهر بود و البته یکی از دلایل گیرافتادن واحدهای زیرپله ای در این شهرک ها هم همین است.

گفتنی ست که در این جلسه احمد ابوالحسنی و اسماعیل کاظمی، اعضای هیات رئیسه اتاق اصناف تهران، محمود سیجانی، مدیرکل سازمان صمت استان تهران که ریاست این جلسه را بر عهده داشت و سایر معاونت های این سازمان همچنین مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی تهران و نیز سایر مسئولان از دستگاه های مختلف و مربوطه حضور داشته و گزارش عملکرد سازمان ها مرتبط استان را ایراد و به تبیین وضع موجود در خصوص مسائل و مشکلات تولید، صنعت و اصناف پرداختند.

تمامی حقوق معنوی و مادی این سایت مربوط به سایت جاده است